Kalmár Lajos

Az ősember kővel és csontfurulyával játszott...mi egy kicsit másképp csináljuk,de a cél ugyan az:-)

A végzet őrei

 

 Miben versenyezzen a közmédia? Valóban erre van szükség a közszolgálati tv-ben? A rettegés valóban napi szükséglet? Este tíz után, mi különbség van a kereskedelmi csatornák és a közszolgálati csatornák között? Nem kéne meghúzni a választóvonalat?

 

Sok kérdés merül fel bennem a tegnap esti undormány megtekintése után. Nem hiszem, hogy valóban ebben kéne szabad versenyt biztosítani. Aki rettegni akar, fizessen érte! Valóban ez szolgálja a közjót? Nincs olyan érték, vagy szórakozás, amivel képesek lekötni az emberek figyelmét? Akkor álljanak fel és adjanak helyet másnak, aki képes erre.

 

   Ilyen szarból lehet találni naponta több tucatot. Bőven lehet találni kanálist, ami ezt a fajta rettegést szolgálja. Igaz itt nem fukarkodtak semmivel sem. Sem a roncsolt emberi testekkel, sem a rettegéssel, sem az undort keltő képekkel. Én azt is megértem, hogy a háború nem leányregény. Nem is lehet akként ábrázolni. De azért amikor a szögesdrót önálló életre kel és megtámadja az embert, az már kicsit túlmegy a művészi szabadság határán.

 

  Úgy gondolom, hogy el kéne jutni addig, hogy ne a rettegést és félelmet szaporítsuk a közpénzből, hanem értéket közvetítsünk és pótoljuk azt az emberi arcot, ami hiányzik a többi kanálisból. Így maximum egy lesz a többi mocsok között ez a csatorna. Semmiben sem lesz köz és szolgálat sem.

 

A 18-as karika kitétele nem mentesíti a műsorszerkesztőt a felelősség alól, hogy mivel terheli az emberek idegrendszerét. Nem hiszem, hogy a vasárnap este a kereskedelmi csatornák mocska elöl csatornaváltással ellépőket ez fogja az egyes csatornára csalogatni.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 29
Heti: 76
Havi: 631
Össz.: 48 781

Látogatottság növelés
Oldal: A végzet őrei
Kalmár Lajos - © 2008 - 2019 - kalmar-lajos.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »