Kalmár Lajos

Az ősember kővel és csontfurulyával játszott...mi egy kicsit másképp csináljuk,de a cél ugyan az:-)

Mit tehet meg egy ingyenes közösségi portál?

 

Ne töltsön fel olyan videót, ami törvényt sért, amelynek szerzői jogai nem önt illetik.  Ne töltsön fel olyan videót, amely zene, film vagy filmben elhangzó zenei tartalmat tartalmaznak!

A szerzői jogvédett videókat a ProArt felszólítására törölni fogjuk.

Töltsön fel inkább vicces házi videókat a baki/vicces kategóriába! 

 

Ha jól emlékszem több min két éve, vagy talán három töltögetek fel élő fellépések megörökített pillanatait és magam által összerakott videókat.

Egyszer csak megjelent a fenti felirat a video rovatnál. Az, hogy esetlegesen valóban jogsértő tartalmakat eltávolítanak, rendben van...De mióta jogvédett tartalom a magyar népzene? Ki akadályozhatja meg ma törvényesen, hogy a saját fiókomba mit töltök fel, vagy mit nem, amíg azzal nem sértek törvényt?

A régóta fentlévő felvételeimet szó nélkül törölték, természetesen nemcsak az enyémeket...Nem egyéni sérelemről van szó!

Volt már olyanra precedens, hogy egy közösségi portál megszüntette az ingyenes megosztást. Szóltak elötte, hogy ök ezt megszüntetik, ide és ide áttölthetjük az anyagainkat, ha ragaszkodunk hozzá. Azt szabadon linkelhetjük az oldalra. Igen, ez egy elfogadható megoldás, adnak két három hónapot az áttöltésre és utána törölnek. De, az hogy se szó se beszéd leradírozom az emberek nem kevés munkával létrehozott videóit, mert csak?

Ha olvassa ezt hozzértő ember, érdekelne a véleménye, hogy ez mennyiben jogsértő, és mit lehet tenni, hogy a szolgáltató ne lépje át azt a vonalat, amihez szerintem nincsen joga!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 77
Tegnapi: 29
Heti: 124
Havi: 679
Össz.: 48 829

Látogatottság növelés
Oldal: Mit tehet meg egy ingyenes közösségi portál?
Kalmár Lajos - © 2008 - 2019 - kalmar-lajos.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »