Kalmár Lajos

Az ősember kővel és csontfurulyával játszott...mi egy kicsit másképp csináljuk,de a cél ugyan az:-)

Bajban a magyar demokrácia...


Bajban a magyar demokrácia...

www_tvn_hu_e9b1442cd6ed6cfa7ba73035fef38334.jpg  Valóban komoly a baj. Minden fronton támadás éri ezt a szegény demokráciát. Pedig a "Rátóti legényanya" óta tudjuk, hogy a demokrácia mindig lopakodik, hol az alvégen, hol pedig a felvégen.... Dehogy ekkora legyen a baj, magam sem gondoltam volna. Én is úgy érzem,  hogy igen komoly a helyzet, olyan Sassosan komoly.

 Ekkora öngólt régen rúgott az MSZP, bár nem az első és nem is az utolsó. Annyira védik a demokráciát, hogy ehhez minden eszközt igénybe vesznek, valóban minden eszközt. Az hogy zömmel nyugdíjasokból álló embereket sikerült megnyerni, akik elég nehezen értik meg, hogy a saját nyugdíjuk ellen beszélnek, ha a magán nyugdíjpénztárakat támogatják, ezen nem csodálkozom. Efféle hókusz-pókuszra mindig is képesek voltak és meg is tették. De amit most sikerült alkotniuk az minden képzeletet felülmúlt. Ihajj-csuhajj, ez ám a magyaros virtus.

 

 


Elf-társak, jajj bocsánat infláció volt, Zwölf-társak!!!


 Szózatot intéz hozzátok a baloldal vezető(még szabadon repkedő) humoristája. A demokrácia védelmében, igen komoly támogatót sikerült maga mellé állítani az ellenzéknek. Nincs is ennél megfelelőbb ember erre a szerepre széles e honban. Aki éppen azért nem vehette át a zwölf-társai által neki szánt  Kossuth-díjat, mert éppen per folyt ellene némi  adócsalás ügyében. Elárulom, ennél alkalmasabb embert nem is találhattak volna a nyugdíjasok odacsalogatására. Azóta ugyan is az ítélet is megerősödött másodfokon is.

Az adócsalás vádjával bíróság elé állított Sas Józsefet ugyanis jogerősen is egy év, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint 300 ezer forint pénzbírságra ítélték. A Mikroszkóp Színpad igazgatóját tavaly márciusban marasztalta el a Fejér Megyei Bíróság, a Fővárosi Ítélőtábla pedig a szerdai tárgyaláson a megyei bíróság döntését gyakorlatilag változatlanul hagyta. Sassal szemben 2005-ben emelt vádat az ügyészség többrendbeli adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt. Azzal vádolták, hogy 1997-ben színlelt megállapodást kötött vádlott-társával az adófizetési kötelezettség kikerülésére.

A vád szerint Sas József a művészeti tevékenységéből szerzett bevételét a vállalkozó számlájára utalta, aki 90 százalékot készpénzben visszaadott az igazgatónak, 10 százalékot pedig megtartott magának. Sas az ügyészség adatai szerint 1998 és 2001 között mintegy 35 millió forintot nem fizetett be adóként, emellett hétmillió forint egészségügyi hozzájárulással és négymillió forint tb-járulékkal, azaz összesen 46,1 millió forinttal rövidítette meg az államot. Az első fokú ítéletet úgy hagyták jóvá másodfokon, hogy Sas időközben önrevízió keretében a teljes adóhiányt megtérítette.

 Ezek után, aki ugyan is aki magánnyugdíj pénztárakat támogatja, az egyetért az említett humorista? által elkövetett tettekkel. Valóban ilyen emberek véleményére kell adnunk a jövő biztosítása érdekében? A legnagyobbik baj, hogy a magát baloldalinak valló MSZP az ilyen akciókkal, nemcsak saját magát járatja le, hanem a baloldali értékeket is, amit nap mint nap emlegetnek. Ha létrejön egy valóban baloldali csoportosulás, még annak a hitelét és esélyét is rontják. Nokiás dobozok, korrupció, elítéltek által védelmezett magán nyugdíjpénztárak, így mulat a magyar baloldal... A demokrácia meg csak lopakodik...lopakodik....settenkedik...mesterkedik… 

www_tvn_hu_5d6f333d50577b06871aae9cca1b4007.gif

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 29
Heti: 77
Havi: 632
Össz.: 48 782

Látogatottság növelés
Oldal: Bajban a magyar demokrácia...
Kalmár Lajos - © 2008 - 2019 - kalmar-lajos.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »