Kalmár Lajos

Az ősember kővel és csontfurulyával játszott...mi egy kicsit másképp csináljuk,de a cél ugyan az:-)

Két év?

Két év hűségért cserébe, mindenféle kedvezmény illeti meg a vállalkozásokat, ha mobiltelefonálnak.Ez nagyon szép és dicséretes dolog.Lám a telefontársaságok támogatják a kormányprogramot és a Magyarországon működő vállalkozásokat.


nokia.jpg


 Megint gonosz leszek. Igen olvassátok a fejemre! Megérdemlem. De én ettől jobban aggódok, mint a kétforintos telefonadótól.Miért is? Gondolkodjatok kedves fél(retájékoztatott)barátaim!Melyik cég éri meg szerintetek a két évet. Főleg az ilyen fantomcégek közül. Aztán utána kiderül, hogy Erős Pista , néhai székesfehérvári hajléktalan(Kalocsán született 1921-ben, Anyja neve: Köd Izabella) a tulajdonos, már a cégalapításkor 10 éve jobblétre szenderült, a patológus hitelesített aláírásával a kórbonc-lapon.Aztán a cégtagok meg anonim politikus-befektetők voltak, akik ma már nem bélást tarhálnak az Országalmánál,mint kamaszkorukban hanem az új idők, új szelét felismerve, politikai karriert befutva nyúlkálnak a zsebünkbe.


 Akkor vajon ezt a pénzt ki fizeti meg sárga csekkes rabló uraknak? Arról nem beszélnék, hogy ki téríti meg a veszteségüket, ugyan is ezt még sokszor a bíróság is félreértelmezi. A veszteség fogalmát egy végzett jogász, nem tudja megkülönböztetni az elmaradt haszon fogalmától! Pedig a kettő nem ugyan az! Eszében sincs vizsgálni, hogy mekkora valós kárt "szenvedett el" szegény sárga csekkes rabló úr.Amit az egyik rabló állít az feltétlen védelmet élvez a másik rablóval szemben.


Kedves fél(retájékoztatott)barátaim! Remélem nem veszitek zokon, hogy gondolataimat megosztom veletek és vitára bocsátom. Szerintem nem a két Forint a legnagyobb rablás ebben az ügyben! 


CéglistákWeblap látogatottság számláló:

Mai: 58
Tegnapi: 29
Heti: 105
Havi: 660
Össz.: 48 810

Látogatottság növelés
Oldal: Két év?
Kalmár Lajos - © 2008 - 2019 - kalmar-lajos.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »